Manchester Cityn kapteeni Vincent Kompany on otettu loukkaantumisen vuoksi sivuun Belgian tulevista maaotteluista. 29-vuotias toppari sai pohjevamman sunnuntain Valioliiga-pelissä Aston Villaa vastaan.

Cityn päävalmentaja Manuel Pellegrini on tyytymätön Kompanyn pelattua vammastaan huolimatta Belgian paidassa. Puolustaja oli ennen sunnuntaita viisi Citizensin ottelua sivussa. Belgian päävalmentaja Marc Wilmots puolusti aiemmin viikolla päätöstään peluuttaa Kompanya edellisellä maajoukkuetauolla.

– Pelaaja ja valmentaja kävivät tässä tapauksessa keskustelun ja sopivat, että 60 minuuttia peliaikaa olisi paras ratkaisu. Vincent hyväksyi sen ja teimme päätöksen yhdessä.

– 30-vuotiaana pelaaja tietää tasan tarkkaan, milloin hänen täytyy olla kunnossa. Annan Kompanyn työskennellä niin paljon, kun hän itse haluaa. Moni pelaaja tulee tänne loukkaantuneena ja palaa terveenä.

City kohtaa seuraavassa Valioliiga-ottelussaan viikon päästä lauantaina kotikentällään Liverpoolin. Belgia pelaa maajoukkuetauon aikana harjoitusottelut Italiaa ja Espanjaa vastaan.

Lähde: Sky Sports