Wojciech Szczesny oli vielä melko hiljattain Arsenalin ykkösmaalivahti. Viime kesänä seura hankki Chelseasta Petr Cechin ja lainasi Szczesnyn AS Romaan.

25-vuotias Szczesny on pelannut Roman maalilla lähes jokaisen ottelun tällä kaudella. Syyskuussa jäi kolme peliä väliin sormivamman takia. Romassa on oltu niin tyytyväisiä puolalaisvahtiin, että lainasiirrosta haluttaisiin tehdä pysyvä.

– Teemme töitä asian eteen. Haluaisimme pitää Szczesnyn, mutta Arsenalin tuntien se on vaikeaa, italialaisseuran urheilutoimenjohtaja Walter Sabatini sanoi lehdistölle Goal.com-sivuston mukaan.

Sabatini kuitenkin vihjasi, että Roma on jo varautunut Szczesnyn lähtöön.

– Kaiken varalta Roma on jo hoitanut tuon roolin (maalivahdin) kuntoon ensi kaudeksi. Kenet me saimme? En koskaan paljastaisi sitä teille!

Roma on 12 kierroksen jälkeen Serie A:ssa kolmantena. Kärkeen on matkaa vain yksi piste. Mestarien liigassa Roma on neljän pelatun kierroksen jälkeen E-lohkossa toisena.

Toimittajan sana

Kuluvan kauden jälkeen Arsenalilla on kokoonpanossaan neljä maalivahtia: Cechin ja kakkosvahti David Ospinan lisäksi Szczesny sekä Wolvesissa lainalla oleva Emiliano Martínez. 33-vuotiaan Cechin ja 27-vuotiaan Ospinan sopimukset päättyvät vasta kesällä 2019, Szczesnyn vuotta aiemmin. Kauppoja voidaan siis odottaa tapahtuvaksi ensi kesänä.