Wall Street Journal on paljastanut uusia yksityiskohtia Pariisin eilisistä terrori-iskuista. Yhdysvaltalaismedian tietojen mukaan vähintään yhdellä tekijällä oli pääsylippu Stade de Francella pelattuun harjoitusotteluun Ranskan ja Saksan välillä. Ottelussa pelasi useita Valioliiga-pelaajia.

Järjestysmiehenä stadionilla työskentelevän Zouheirin mukaan yksi terroristeista yritti sisään, kun peliä oli pelattu noin vartti räjähdeliivi yllään. Pommittaja jäi kuitenkin kiinni turvatarkastuksessa.

Iskua yrittänyt räjäytti paljastuttuaan itsensä. Viranomaiset vahvistivat Zouheirin WSJ:lle antamat tiedot. Poliisi epäilee pommittajan yrittäneen räjäyttää itsensä katsomossa lietsoakseen pakokauhua, joka olisi saattanut vaatia lisää ihmishenkiä.

Zouheir ei nähnyt itse tilannetta, mutta kuuli tapahtuneesta radiopuhelimesta. Tilanteen vakavuus selvisi järjestysmiehelle vasta, kun Ranskan presidentti Francois Hollande siirrettiin turvaan stadionilta.

Ottelun aikana stadionin lähiympäristössä tapahtui kaksi muuta räjähdystä. Näissä kuoli yksi ihminen.

Turvamiehen neuvokas toiminta saattoi pelastaa satojen ihmisten hengen.