Sergio Agüero pelikunnossa Liverpool-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Jos Manchester Unitedilla on ongelmia hyökkäyskalustonsa kanssa, saa saman kaupungin City sille osastolle huomattavan piristyksen tärkeään Liverpool-otteluun. Sergio Agüero on pelaavassa kokoonpanossa mukana.

Maailman parhaisiin maalintekijöihin kuuluva argentiinalainen on toipunut takareisivammasta, joka piti hänet sivussa kaikkiaan yhdeksästä Cityn pelistä.

Agueron tapaan Citylle hyvin tärkeät David Silva ja Vincent Kompany puolestaan parantelevat vammojaan edelleen, eivätkä ole manageri Manuel Pellegrinin käytettävissä. Kompanya vaivaa pohje, Silvalla on ongelmia loukkaantuneen nilkkansa kanssa.

Poissa kokoonpanosta ovat edelleen myös Wilfried Bony ja viimeisimpänä loukkaantuneiden listalle joutunut Samir Nasri. Molemmilla on takareisivamma.

City on Agüeron poissaolon aikana pärjännyt varsin hyvin, ellei jopa loistavasti. Se on suoriutunut jatkoon Mestarien liigassa, selvinnyt liigacupissa neljännesfinaaleihin, ja jakaa edelleen Valioliigan kärkipaikan Arsenalin kanssa.

– Olemme osoittaneet että meillä on syvyyttä. Pystymme pelaamaan tähtiemme kanssa, mutta myös ilman heitä, sanoo Pellegrini.

Lähde: The Guardian