Maanantai-illan Valioliiga-ottelussa kohtaavat Crystal Palace ja Sunderland.

Putoamiskamppailussa olevan Sunderlandin manageri Sam Allardyce jahtaa ottelussa uransa liigavoittoa numero 150. Tällä määrällä hän olisi sarjan valmentajien tilastossa viidennellä sijalla, Sir Alex Fergusonin, Arsène Wengerin, Harry Redknappin ja David Moyesin perässä.

Tehtävä ei ole helppo, sillä Sunderland on ottanut kuluvalla kaudella täyden pistepotin toistaiseksi vain yhden ainoan kerran. Crystal Palace aloitti kauden todella vahvasti, mutta on sittemmin valunut sarjassa sijalle 10, kahdeksan pisteen päähän kärkijoukkue Leicesteristä.

Palacen kausi on lievästä hiipumisesta huolimatta edelleen sen liigahistorian paras, 12 ottelusta 19 pistettä. Ennen maaottelutaukoa se kohtasi Manchester Unitedin ja Liverpoolin, kooten näistä kahdesta ottelusta neljä pistettä.

Alan Pardewn Palacella ei ole uusia loukkaantumishuolia, poissaolijana vain jo ennen maaottelutaukoakin sivussa ollut Dwight Gayle. Sen sijaan Connor Wickham ja Marouane Chamakh ovat käytettävissä otteluun.

Vierailja Sunderland pääsee liikkeelle lähes täydellä miehityksellä. Loukkaantuneina olleet Lee Cattermole ja John O’Shea ovat hekin mahdollisesti kokoonpanossa.

Lähde: Sky Sports