Manchester City nousi dramaattisten vaiheiden jälkeen Mestarien liigassa lohkovoittoon. Cityzens oli vielä ennen viimeistä kymmenminuuttista tappiolla, kunnes esiin nousi Raheem Sterling. Englantilaislaituri takoi kaksi maalia minuutin sisään ja isännät nousivat lopulta suvereenisti 4-2-voittoon. Juventuksen hävittyä toisaalla Sevillalle, City pääsee pudotuspeleihin lohkon kärkisija taskussaan.

Mönchengladbach sai tilaisuuden avausmaaliin heti alkuminuuteilla. Fabian Johnsonin laukaus oli kuitenkin heikko ja laitapuolustajan yritys viuhui ohi maalin. Hetkeä myöhemmin Julian Korb murtautui vetopaikkaan ohitettuaan paitsioansan. Laukaus hieman etutolpasta ohi ja City selvisi.

Saksalaisten alkupaineen jälkeen City otti hallinnan. Avausmaalin viimeisteli 16. minuutilla David Silva. Espanjalainen nappasi Raheem Sterlingin syötön, murtautui hieman lähemmäksi maalia ja tälläsi pelivälineen vasempaan nurkkaan.

Gladbach kuittasi takaiskumaalin hyvin nopeasti. Kolme minuuttia Silvan maalista Lars Stindl antoi vasemmalta laidalta syötön vastapuolelta nousseelle Korbille, joka tasoitti pelin kovalla laukauksella vasempaan alanurkkaan.

Tasoituksesta huolimatta hallinta pysyi isännillä. Gladbach pääsi siitä huolimatta tauolle johtoasemassa osuttuaan toistamiseen 42. minuutilla. Johnsonin laukaus ohjautui Raffaelin jalasta maaliverkkoon siirtäen vierailijat 1-2-johtoon.

City oli toisen jakson alkupuolella hyvin lähellä tasoitusta. 59. minuutilla Nico Ekvedi pelasi huolimattomasti pallon maalivahti Yann Sommeria kohti ja Sterling syöksyi väliin. Sommer onnistui kuitenkin nousemaan viime hetkellä ulos maaliltaan peittäen englantilaisen yrityksen.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Sterling pääsi yrittämään uudestaan tasoitusta. Laukaus suuntautui matalana kohti oikeaa nurkkaa, mutta Sommer venyi kudin eteen.

Pitkän painostuksen jälkeen City sai palkintonsa pelikellon näyttäessä 80. minuuttia. Gael Clichy leikkasi oikealta laidalta sisään jättäen syötön taakseen Wilfried Bonya kohti. Bony ohjasi pallon eteenpäin Sterlingille, joka laukoi pelin tasoihin.

Minuutti tasoituksesta Sterling rokotti toistamiseen. Esityön teki jälleen Bony ja englantilaislaiturin tarkka laukaus painui oikeaan nurkkaan saaden Etihadin hurmokseen.

Musta hetki sai vieraiden pelin sekaisin. Viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Bony pääsi vielä itse osumaan. Norsunluurannikkolainen pääsi maalinedustalla vapaaseen paikkaan ja hyökkääjällä oli helppo työ naulata loppulukemiksi 4-2 Cityn eduksi.

Lohkon toisessa ottelussa Sevilla voitti Juventuksen lukemin 1-0. Tulos tiesi Citylle lohkovoittoa.