Manchester Unitedin tilanne on tällä hetkellä kaukana ideaalista. Joukkue on kyllä yhä neljäntenä Valioliigassa, eikä kärki ole kuin kolmen pisteen päässä. Isommassa kuvassa näyttää huonommalta. Mestarien liigasta joukkue putosi jo Eurooppa-liigaan, ja Liigacupissakin tie päättyi lokakuussa. Entistä huonommalta näyttää, kun kurkataan sairastuvalle.

Luke Shaw ja Antonio Valencia ovat kuukausia sivussa. Wayne Rooneyn kohdalla puhutaan kahdesta viikosta (lähteenä Physioroom). Lisäksi sivussa olivat jo ennen viikonlopun kierrosta Ander Herrera, Chris Smalling, Matteo Darmian ja Marcos Rojo. Lauantain Bournemouth-pelissä loukkaantuneiden listalle lisättiin vielä Jesse Lingaard ja Paddy McNair. Jälkimmäisen vamma ei vaatine sen kummempaa huilia, mutta Lingaardin suhteen epäillään takareiden lihasvammaa.

– McNair kärsi krampeista. Hän ei ole pelannut kovin paljon tällä kaudella, Unitedin manageri Louis van Gaal sanoi seuran verkkosivujen mukaan.

– Lingaardin kohdalla on kyse toisesta samanlaisesta tuntemuksesta lyhyen ajan sisään, joten saa nähdä.

Van Gaalin mukaan Darmianin, Smallingin ja Herreran pitäisi palata kokoonpanoon ennen joulua. Bastian Schweinsteiger sen sijaan huilaa varmuudella vielä kaksi peliä pelikiellon takia.