Koko syksyn alisuorittanut Newcastle nappasi eilen toisen perättäisen voittonsa Valioliigassa yllätettyään vieraskentällä Tottenhamin. Liverpoolin kaaduttua viikko sitten jonkin sortin ryhtiliike on tapahtunut.

Seuran pitkäaikainen kannattaja nimeltään Chris on huomannut erikoisen yksityiskohdan Newcastlen nousuvireessä. Magpies-miehen mukaan jotkut pelaajista pelaavat paremmin vain TV-otteluissa parantaakseen asemiaan tammikuun siirtomarkkinoilla.

Kaksi edellistä voittoa televisioitiin molemmat Sky Sports -kanavalla.

– Tietyt pelaajat Newcastlessa eivät halua pelata seurassa. He pelaavat hyvin vain televisiolähetyksissä parantaakseen asemiaan tammikuun siirtomarkkinoilla, Newcastle-kannattaja paljasti BBC:lle antamassaan radiohaastattelussa.

Newcastle isännöi seuraavassa Valioliiga-ottelussaan sarjajumbo Aston Villaa. Myös tämä peli televisioidaan.