Huolimatta uutisoinnin painotuksesta viime aikoina, Chelsea ei ole ainoa joukkue joka pelaa viikonlopun kierroksella väliaikaisen valmentajan johdolla.

Swansea erotti Garry Monkin huomattavasti Mourinhoa pienemmän kohun saattelemana. Seurojen resurssit ja menneet maineteot huomioiden Monkin potkut tulivat huomattavasti Mourinhon vastaavia helpommalla; joukkueiden välinen ero Valioliigassa ennen 17. kierrosta on vaivainen yksi piste.

Valmentajan pestiä walesilaisten puolella hoitava Alan Curtis lähtee kierroksen otteluun West Hamia vastaan positiivisin mielin. Swans oli viime viikonloppuna erittäin lähellä saalistaa pisteen Manchester Cityn kotikentältä, kun Bafétimbi Gomis tasoitti pelin sen 90. minuutilla

– Viime lauantai oli upea kokemus. Esiinnyimme hyvin, ja olimme pisteessa kiinni vielä viime hetkille saakka. Lopulta kärsitty tappio toki oli pettymys, Curtis sanoo.

– Olisimme ansainneet enemmän, mutta tämä on juuri se ero, joka pitää toiset joukkueet kärjessä, toiset kauempana siitä. Pienellä onnella olisimme saaneet tasapelin Etihadilta. Mikäli onnistumme vastaaviin suorituksiin jatkossa, myös voittoja alkaa tulla.

Sunnuntaina Swansean vieraaksi saapuva West Ham on edelleen liigassa sijalla kahdeksan, mutta tällä hetkellä kovan putken äärellä. Hammers on poistunut kentältä ilman voittoa kuuden viime kierroksen ajan.

Lähde: Premier League