Manageria hiljattain vaihtanut Chelsea on ottanut yhteyttä MLS-seura Montreal Impactiin koskien Didier Drogbaa. Kanadalaisseuran mukaan Drogba on kertonut halustaan auttaa ex-seuraansa.

Chelsean ex-hyökkääjä oli seuraamassa lontoolaisseuran ja Sunderlandin kohtaamista viime lauantaina Stamford Bridgellä. Drogba istui aitiossa yhdessä manageri Guus Hiddinkin ja omistaja Roman Abramovichin kanssa.

Kanadalaisseura twiittasi keskiviikon ja torstain välisenä yönä aiheeseen liittyen. Seura haluaa pitää kiinni hyökkääjästään, vaikka ymmärtääkin Drogban halun auttaa ex-seuraansa.

– Olemme parhaillaan yhteydessä Didier Drogban ja Chelsean kanssa. Teemme kaikkemme, jotta saamme hänet takaisin Impactiin vuonna 2016, seura twiittasi.

– Ymmärrämme hänen kiintymyksensä ex-seuraansa ja halun auttaa heittää. Meidän tehtävänämme on saada hänet takaisin toiseksi kaudeksi, kuten sopimuksessa on sovittu. Tämä tilanne on lähtenyt käsistä.

37-vuotias hyökkääjä on ollut tärkeä lenkki Montrealille. Drogba iski 12 maalia yhtä monessa ottelussa MLS-seuralle päättyneellä kaudella.

Lähde: BBC