Juan Iturbe siirtyy Romasta loppukaudeksi Bournemouthiin. Kyseessä on lainasopimus, joka on tulevana kesänä mahdollista muuttaa pysyväksi siirroksi. Bournemouth tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Jos Bournemouth haluaa kesällä Iturben omakseen, seuran on pulitettava Romalle lehtitietojen mukaan noin 15-24 miljoonaa euroa.

22-vuotias Iturbe on lähtökohtaisesti laitahyökkääjä. Tällä kaudella hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 19 ottelua, mutta peliaikaa on tullut vain 638 minuuttia eli noin seitsemän täyden ottelun verran. Tehoja argentiinalais-paraguaylainen on saalistanut yhden maalin verran.

Iturbe ei ole pelikelpoinen vielä lauantain Leicester-ottelussa. Siirto vaatii eurooppalaisen työluvan saamisen ja FA:n hyväksynnän.

Toimittajan sana

Vasenjalkainen Iturbe on hyvin nopea pelaaja ja suhteellisen hyvä 1v1-haastaja. Nopeusominaisuuksiltaan Iturbe sopii erinomaisesti Eddie Howen ryhmään, josta löytyy muitakin raketteja, kuten Joshua King, Tokelo Rantie sekä sairastuvalla olevat Callum Wilson, Christian Atsu ja Max Gradel. Paljon pitää kuitenkin tapahtua, että Iturbe olisi puolen vuoden kuluttua 15-24 miljoonan euron arvoinen.