Valioliiga.com suorittaa viikottain katsauksen suomalaispelaajien edesottamuksiin englantilaisissa huippusarjoissa.

Mattila palasi avaukseen

Mestaruussarjassa pelattiin viime viikolla kaksi kierrosta. Maalivahti Niki Mäenpää seurasi Brightonin molemmat ottelut vaihtopenkiltä. Lokit hävisivät sekä Ipswichille että Wolvesille 0-1-numeroin.

Sakari Mattila palasi Fulhamin avaukseen kotiottelussa Sheffield Wednesdayta vastaan. Keskikenttäpelaaja pelasi 71 minuuttia Mökkiläisten hävittyä niukasti 0-1-lukemin. Aiemmin viikolla pelatun voitokkaan Rotherdam-ottelun Mattila istui penkillä.

Jääskeläisen Wigan jäi tasuriin

Ykkösliigassa kehissä nähtiin veteraanivahti Jussi Jääskeläinen. ”Jässi” päästi yhden maalin Wiganin pelattua tasapelin Scunthorpen vieraana. Lauri Dalla Vallea ei Crewen kokoonpanossa nähty. Myöskään Jesse Jorosta ei nähty kakkosliigassa Stevenagen pelaavassa miehistössä.

Nuorten sarjoja ei viime viikolla Englannissa pelattu.