Everton tiedotti verkkosivuillaan hankkineensa Shani Tarashaj’n Grasshopperista. Kyseessä on Sveitsin U21-maajoukkueeseen kuuluva hyökkäyspään pelaaja. Sopimus kattaa seuraavat 4,5 vuotta.

Evertonin kannattajat eivät pääse vielä tällä kaudella näkemään Tarashajta tositoimissa, sillä 20-vuotias nuorukainen jatkaa kevään lainalla Grasshopperissa.

– Shani on erittäin lupaava nuori sveitsiläinen pelaaja, jolla on ilman epäilystäkään hieno tulevaisuus edessään. Hän sopii erittäin hyvin pelitapaamme, Everton-manageri Roberto Martínez sanoi seuran verkkosivuilla.

Sveitsiläis-albanialainen Tarashaj on lähtökohtaisesti piilokärki, mutta hän voi pelata myös keskushyökkääjänä tai vasempana laitahyökkääjänä. Tällä kaudella hän on tehnyt Sveitsin pääsarjassa 18 ottelussa kahdeksan maalia ja antanut päälle yhden maalisyötön.