Lukuisien loukkaantumisten kanssa kärvistelevä Liverpool on kutsunut pari lainalla ollutta pelaajaa takaisin. Pooliin palaavat toppari Tiago Ilori (Aston Villa) ja hyökkääjä Sheyi Ojo (Wolverhampton).

– Hän (Ilori) on lähtenyt takaisin. Pelaaja ei ollut tyytyväinen asemaansa tässä seurassa, Aston Villan manageri Rémi Garde sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Kiitämme Sheyitä siitä, mitä hän teki hyväksemme. Ja kiitämme myös Liverpoolia, Wolverhamptonin manageri Kenny Jackett puolestaan sanoi.

Toimittajan sana

22-vuotias Ilori sai vastuuta vain alle 21-vuotiaiden Valioliigassa, mutta nyt peliminuutteja saattaa tulla Liverpoolissa. Joukkueen kaikki muut keskuspuolustajat (Mamadou Sakho, Dejan Lovren, Martin Skrtel, Joe Gomez ja Kolo Touré) ovat nimittäin sairastuvalla.

18-vuotias Ojokin saattaa saada vastuuta loukkaantumissuman takia. Normaalisti laitahyökkääjänä operoiva nuorukainen pelasi syyskauden aikana Wolvesissa 17 ottelua Mestaruussarjassa ja kaksi Liigacupissa. Liverpoolin hyökkäyspään vaihtoehdoista Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Danny Ings, Divock Origi ja viimeisimpien tietojen mukaan myös Jordon Ibe ovat kaikki loukkaantuneina.