Newcastle teki komean nousun tiistai-illan erikoisessa Valioliiga-ottelussa Manchester Unitedia vastaan. Joukkue oli jo 0-2-tappiolla, mutta nousi 2-2:een. Samalla Newcastle alkoi hallita ottelutapahtumia, mutta joukkue joutui uudestaan tappiolle. Lopulta puolustaja Paul Dummett tasoitti päätöslukemat 3-3:een, kun pelikello näytti täyttä aikaa.

– (Tasapeli maistui voitolta) etenkin, kun ottelu oli 2-2 ja päästimme maalin aika lopussa. Kun joutuu 2-3-tappiolle, se ei ole koskaan kivaa, mutta maalin tekeminen lopussa tuntuu voitolta, Dummett sanoi pelin jälkeen BT Sportin haastattelussa.

– Kun on sarjataulukon pohjalla, sitä tarvitsee jokaisen pisteen, joka on otettavissa.

Newcastlen kauden paras maalintekijä Georginio Wijnaldum iski Unitedia vastaan 1-2-kavennuksen. Pelin jälkeen hän kehui joukkueen taistelutahtoa.

– Aiemmat ottelumme eivät ole menneet niin hyvin, mutta opimme niistä. Opimme, ettei peli koskaan ole ohi ennen kuin tuomari viheltää pilliinsä. Ja niin me teemme. Taistelemme loppuun asti. Katsotaan sitten, mitä saamme, voiton, tasapelin tai tappion, mutta me taistelemme aina.