Arsenal saa vahvistuksen loukkaantumisten runtelemalle keskikentälleen. Joukkueen manageri Arsène Wenger vahvisti lehdistötilaisuudessa, että Mohamed Elneny siirtyy Baselista Tykkimiehiin.

– Elneny on siirtynyt meille. Katsotaan, ehdimmekö saada hänet sunnuntain otteluun, Wenger sanoi lehdistötilaisuudessa.

Lehdistön arvion mukaan Arsenal maksaa 23-vuotiaasta egyptiläisestä noin seitsemän miljoonan euron korvauksen. Hänet on rekisteröitävä perjantaina puoleen päivään mennessä, jotta hän olisi pelikelpoinen sunnuntain ottelussa Stokea vastaan.

Elneny on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 28 ottelua. Egyptin A-maajoukkuetta hän on ehtinyt edustaa jo 40 kertaa.

Toimittajan sana

Elneny tuo tarvittavaa leveyttä keskikentän keskikaistalle. Hän pelaa lähtökohtaisesti keskikentän pohjalla, mutta voi tarvittaessa operoida hyökkäävämmässäkin roolissa. Vahvistus on tässä vaiheessa tarpeellinen, sillä Arsenalilta ovat sivussa Santi Cazorla, Francis Coquelin ja Jack Wilshere. Aaron Ramsey ja Mathieu Flamini ovat viime aikoina joutuneet urakoimaan jatkuvasti keskikentän pohjalla. Kokonaan toinen juttu on se, mitä tapahtuu, kun kaikki kuusi ovat pelikunnossa. Kenelle riittää peliaikaa ja kenelle ei?