Mestarussarjaa pelaavan Leeds Unitedin puolustaja Sam Byramin suunta muuttui. Aiemmin uutisoitiin, että Leeds on hyväksynyt Evertonin tarjouksen pelaajasta, mutta nyt hän onkin matkalla West Hamiin.

Leeds ja West Ham ilmoittivat viime viikolla sopineensa pelaajan siirtymisestä Roberto Martínezin miehistöön 4, 85 miljoonan euron hinnalla. Byram kuitenkin valitsi siirron pienemmällä summalla Itä-Lontooseen, jossa hänelle on tarjolla varmemmin peliaikaa.

– Olen todella pahoillani Evertonin puolesta, sillä he käyttäytyivät neuvotteluissa herrasmiesmäisesti, Leedsin omistaja Massimo Cellino sanoo.

Evertonissa oikean puolustajan paikka on ollut tukevasti Seamus Colemanin hallussa, kun taas West Hamin valmentaja Slaven Bilic on peluuttanut kyseisellä tontilla toppari James Tomkinsia mieluummin kuin lainapelaaja Carl Jenkinsonia.

Siirto käynnistää luonnollisesti keskustelun oikean puolen pakkien ruletista Lontoossa; tarkoittaako tämä että Jenkinson on palaamassa lainaltaan Arsenaliin, josta puolestaan Mathieu Debuchyn on huhuttu siirtyvän peliajan perässä toisaalle?

Lähde: The Guardian