Steven Naismith siirtyy Evertonista Norwichiin. Kanarialinnut vahvisti tiedon Twitter-tilillään ja verkkosivuillaan. Naismithin sopimus on 3,5-vuotinen. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
DONE DEAL | City sign @Everton forward Steven Naismith for an undisclosed fee: norw.ch/Naismith #ncfc

29-vuotias Naismith on skotlantilaisen Kilmarnockin kasvatti. Hän pelasi vuodet 2007-12 Rangersissa, kunnes siirtyi Evertoniin. Tällä kaudella hyökkääjä on pelannut 10 ottelua Valioliigassa ja kolme Liigacupissa. Tehoja on syntynyt neljän maalin verran.

Norwich on ollut tammmikuun siirtomarkkinoilla hyvin aktiivinen. Naismithin lisäksi seura on hankkinut vuodenvaihteen jälkeen pysyvillä sopimuksilla Matt Jarvisin, Ivo Pinton, Timm Klosen ja Ben Godfreyn.

Toimittajan sana

41 ottelua Skotlannin maajoukkueessa pelannut Naismith on monikäyttöinen pelaaja, joka voi pelata hyökkäyksessä kaikilla kaistoilla. Tällä kaudella Evertonissa tuli vastuuta vain vasempana laitahyökkääjänä, ja silläkin tontilla Arouna Koné on ollut ykkösvaihtoehto.

Evertonille menetys ei ole suuri, joskin hyökkäysosaston leveys hieman kärsii. Norwichin suunnalla siirto on mielenkiintoinen. Kiinnostavaa nähdä, mille pelipaikalle manageri Alex Neil Naismithin asettaa.