Valioliigan kauden alisuorittaja Chelsea on ESPN:n tietojen mukaan lähellä kiinnittää brassihyökkääjä Alexandre Paton riveihinsä. 26-vuotias Corinthasia edustava entinen AC Milanin tykki on lukuisten lähteiden mukaan jo pitkällä sopimusneuvotteluissa.

Pato hylkäsi kuukausi aikaisemmin rahakaan tarjouksen Kiinasta, mutta Chelsean kanssa hän olisi sopinut jo 2,3 miljoonan euron vuosipalkkakontrahtista. Pato on edustanut Brasilian maajoukkuetta 27 kertaa urallaan, mutta eurooppalaista jalkapalloa seuraavan yleisön silmistä hän on ollut poissa muutaman vuoden. Nopea hyökkääjä on ollut Brasiliassa lainalla Sao Paulossa, jossa hän osui 26 kertaa 61 pelissä vuoden 2015 aikana.

Muun muassa maalinteko-ongelmista kärsinyt Chelsea on Sky Italyn mukaan myös Ezequiel Lavezzin kintereillä. Paris Saint Germainin hyökkääjän sopimus ranskalaisseuran kanssa päättyy kesällä ja argentiinalaisen perässä ovat Skyn mukaan myös useat italialaisseurat, Inter Milan mukaan lukien.

Sky Italyn mukaan sähäkän 30-vuotiaan pelaajan agentti Alejandro Mazzoni on tänään Lontoossa neuvottelemassa Chelsean kanssa mahdollisesta sopimuksesta.