Liverpool isännöi Exeteriä FA Cupin uusintaottelussa keskiviikkona Anfieldilla. Uusintaan jouduttiin edellisen kohtaamisen päättyessä 2-2-lukemin.

Liverpool aloitti ottelun vahvasti. Kotijoukkue siirtyi 1-0-johtoon, kun ottelua oli pelattu 10 minuuttia. Maalintekijäksi merkattiin Joe Allen. Enempää osumia ei ensimmäisellä puoliajalla nähty, joten tauolle mentiin samaisissa lukemissa.

Toisella puoliajalla tasoero alkoi näkymään selvemmin, ja liverpoolilaiset onnistuivat maalinteossa vielä kahdesti. Sheyji Ojo vei Punaiset ottelussa 2-0-johtoon, ja João Carlos Teixeira viimeisteli 3-0-loppulukemat.

Liverpool kohtaa FA Cupin seuraavalla kierroksella West Hamin.

FA Cup keskiviikkona

Leicester-Tottenham 0-2 (0-1)

0-1 Son Heung-Min (39.)
0-2 Nacer Chadli (66.)

Liverpool-Exeter 3-0 (1-0)

1-0 Joe Allen (10.)
2-0 Sheyji Ojo (75.)
3-0 João Carlos Teixeira (82.)