Swansean Franck Tabanou pelaa loppukauden lainalla ranskalaisessa Saint-Étiennessä. Walesilaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan.

Tabanou siirtyi Saint-Étiennestä viime kesänä Swanseaan 4,9 miljoonalla eurolla. Kauppaa ei voi kutsua Valioliiga-seuran kannalta varsinaisesti onnistuneeksi, sillä vasen laitapakki on pelannut tällä kaudella vain kolmessa ottelussa. Peleistä kaksi on ollut Liigacupia ja yksi FA Cupia.

– Siirryin Swanseaan noustakseni seuraavalle tasolle ja päästäkseni Valioliigaan. Valitettavasti siinä ei käynyt niin kuin olisin halunnut. He eivät antaneet minulla mahdollisuuksia. En ymmärrä, Tabanou sanoi L’Equipelle.

– Seura on karmeassa jamassa, mutta siltikään he eivät päästäneet minua pelaamaan. Taktisesti he eivät ole huipulla. Heillä on pelaajia, jotka taistelevat viimeiseen minuuttiin. Se ei ole minun pelitapani.

Tabanoun kommenteista uutisoi muun muassa The Guardian. 26-vuotiaan Tabanoun sopimus Swansean kanssa ulottuu kesään 2018.