Alkuminuutit Carrow Roadilla pelattiin sekavaa jalkapalloa. Harhasyöttöjä annettiin molemmin puolin, ja erotuomari Lee Mason katkoi peliä vapareilla jo ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Aktiivisemmin peliin lähti kotijoukkue Norwich, jonka uusi kiinnitys Steven Naismith osoitti uhkuvansa pelihaluja, ollen mukana tilanteiden luomisessa.

12. minuutilla Jordon Ibe osoitti ensimmäistä kertaa Liverpoolin olevan pelissä mukana myös hyökkäyksen osalta, mutta hänen keskityksensä jäi sitä pilkun kohdalla odottaneen James Milnerin taakse. Hetken tästä Jordan Henderson yritti vastaavasti löytää Firminon, heikoin tuloksin.

Firmino onnistui maalinteossa 18. minuutin kohdalla. Ibe, Alberto Moreno ja Milner juonivat pallon brasilialaiselle, joka ohjasi sen maalivahti Declan Ruddin jalan ja tolpan kautta yli viivan.

Muutama minuutti tästä vieraat puhkaisivat Norwichin linjan jälleen, mutta puolustaja Robbie Brady ehti palloon ennen Milnerin laukaisuyritystä. Liverpool vaikutti alun uneliaisuuden jälkeen ottavan ottelun hallintaansa täysin. Muutos tähän oli kuitenkin tulossa.

Tasoitus tuli kulmapotkun jälkitilanteesta ottelun 29. minuutilla. Liverpool ei onnistunut purkamaan palloa pois maalinsa suulta, ja lopulta Dieumerci Mbokani hoiti sen ohi Simon Mignolet:n kantapäällään.

Molemmat joukkueet vaativat ensimmäisellä jaksolla rankkaria, Mason ei sellaista kuitenkaan tuominnut, huolimatta Sebastien Bassongin ja Milnerin rikkeistä boxissa.

Norwich näytti ottavan kiinnityksen kolmeen pisteeseen vielä ennen taukoa, maalintekijänä Naismith. Liverpool selvitti tätä ennen kulmapotkutilanteen, mutta kotijoukkue palasi nopeasti. Wes Hoolahan vapautti tuoreen Kanarialintujen vanhvistuksen maalintekoon.

Toinen jakso hullunmyllyä

53.min Moreno lahjoitti rankkarin kotijoukkueelle kaatamalla selkeästi Naismithin boksissa, samassa tilanteessa kahteen otteeseen. Hoolahan upotti pilkulta lukemiksi 3-1.

Alle 2 minuuttia tästä pallo ajautui Nathaniel Clynen keskityksestä Firminon jatkon kautta vastapäiselle pilkulle, josta Henderson laukoi nopean kavennuksen, 3-2.

Ottelun ensimmäinen vaihto nähtiin 59. minuutilla, kun vieraiden Jordon Ibe teki kentällä tilaa Adam Lallanalle.

Maali-ilottelu ei ollut vieläkään lopussa. 63. minuutilla Miner jatkoi paitsion rajamailta pallon Lallanalle, joka siirsi sen vapaassa paikassa olleelle Firminolle. Brassin toinen maali toi ottelun jälleen tasoihin, 3-3.

Tasoituksen jälkeen näytti jälleen siltä, että vieraat ottavat pelin hallintaansa. Oli muutamaankin otteeseen hyvin lähellä, ettei Liverpool päässyt läpiajotilanteisiin.

70. minuutilla Hoolahan ja Martin Olsson vaihtoivat paikkoja kentällä. Nathan Redmond tuli myös vaihtoon, hänen tilalleen Matt Jarvis.

75. minuutilla Russel Martin antoi hirvittävän harhasyötön alaspäin keskviivalta. James Milner kiitti lahjasta, ja teki jo ottelun seitsemännen maalin, seitsemännestä maalia kohti suuntautuneesta laukauksesta. 3-4. Samalle minuutille merkittiin Liverpoolin vaihto: Henderson ulos, Christian Benteke kentälle.

Steven Naismith juoksi itsensä valmiiksi vaihtoon ottelun 82. minuutilla, tilalle Cameron Jerome.

89. minuutilla hämmästyttävästi ilman varoitusta ottelussa selvinnyt Moreno vaihdetiin Steven Caulkeriin.

Ottelussa pelattiin lisäaikaa kolmatta minuuttia, kun Liverpool-kannattajien laulu katkesi Bassongin pommiin rankkarialueen ulkopuolelta. Pallo alakulmaan, tilanne 4-4.

Vieläkään ei oltu valmiita. Lallana vei vieraat voittoon ottelun 95. minuutilla. Pallo jäi keskityksen jälkeen pomppimaan Norwichin maalille, josta pompun kautta lopputulokseen 4-5.