Tässä viikoittainen katsauksemme suomalaispelaajien otteisiin Brittein saarilla.

Brightonin maalivahti Niki Mäenpää oli tutulla paikallaan penkillä koko ottelun, kun Lokit voittivat Huddersfieldin 2-1. Alkukaudesta Mestarussarjassa dominoinut Brighton on nyt sen taulukon kolmannella sijalla, kuusi pistettä kärkijoukkue Hullia perässä.

Juuri sarjakärjelle 0-1 hävinneen Fulhamin kokoonpanolistasta ei löydy seuraa edustavan Sakari Mattilan nimeä. Fulham seilaa syvissä vesissä, se on Mestaruussarjassa nyt sijalla 19.

Ykkösliigan Wiganin maalinsuulla tiukkaa linjaa pitänyt Jussi Jääskeläinen joutui antautumaan kertaalleen Crewe Alexandraa vastaan, ottelu päättyi 1-1.

Queens Park Rangersin alle 21-vuotiaiden miehistössä Niko Hämäläinen pelasi koko ottelun Ärrien voittaessa Crystal Palacen luvuin 3-1.

Valioliigaseuroista Arsenalia lähinnä sen alle 21-vuotiaiden miehistössä edustanut Glen Kamara siirtyi viime viikolla hakemaan peliaikaa matalammalta tasolta, Ykkösliigasta. Aiemminkin Southend Unitedia edustaneen keskikenttämiehen lainasopimus kestää kauden loppuun saakka. Kamara katseli uuden seuransa 3-0 -voittoa Coventrysta penkin puolelta.

Arsenalin alle 18-vuotiaiden joukkueessa pääosin pelaava maalivahti Hugo Keto oli käyttämättömänä vaihtopelaajana alle 21-vuotiaiden ottelussa Swanseaa vastaan perjantaina. Tolppien välissä seissyt Matt Macey ei ilmeisesti syytä vaihtoon antanut, peli päättyi 0-0.