Everton-puolustaja Phil Jagielka syyttää erotuomari Martin Atkinsonia ylimielisyydestä keskiviikon Liigacupin välieräottelussa Manchester Cityä vastaan. Toffees-kapteeni väittää Atkinsonin kommentoineen sarkastisesti joukkueen puolustuspeliä Kevin De Bruynen kyseenalaisen maalin jälkeen.

Tilanteessa keskityksen antanut Raheem Sterling näytti astuneen rajan yli. Jagielkan mielestä pallon seuraamisessa epäonnistunut Atkinson yritti siirtää oman virheensä syyt muiden niskoille.

– Yritin puhua tuomarille tapauksesta, mutta hän vain sanoi puolustuksemme olleen loistavaa. Kun asiat alkavat mennä väärään suuntaan heistä tulee röyhkeämpiä. Valitettavasti se on asian laita, Jagielka valitti The Guardianille.

– Ehkä hän tuomitsi väärin tai ei nähnyt mitä tapahtui, mutta joskus kun menet juttelemaan suuressa pelissä asiasta, saamasi vastaus tuntuu turhauttavalta.

Jagielka antoi myös oman kantansa Cityn kyseenalaiseen toiseen maaliin.

– Se oli omituinen. Raheem otti ison kosketuksen, jonka voi arvioida menneen rajan yli. Sen sijaan, että tilanteesta olisi vihelletty maalipotku, pallo olikin yhtäkkiä maalissa. Se tapahtui nopeasti, mutta näin asiat ovat menneet viimeisissä peleissä. Paitsioita tai pallon rajanylittämisiä ei nähdä. Olemme syystäkin ärsyyntyneitä viime pelien tuomioista.