Useaa eri Valioliiga-seuraa urallaan edustanut Marcus Bent on saanut 12 kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. 37-vuotias englantilainen tuomittiin kokaiinin hallussapidosta ja yhteenotosta virkavallan kanssa.

Tapaus juontaa viime vuoden syyskuulle, kun Bent hälytti virkavallan kotiinsa. Englantilaismiehen mukaan hänen talossaan oli tunkeutujia, mutta poliisi ei tavoittanut ylimääräisiä henkilöitä talosta. Sen sijaan virkavallan edustajat löysivät Bentin talosta pienen määrän kokaiinia.

Poliisin lausunnon mukaan Bent uhmasi virkavaltaa lihakirveen ja keittiöveitsen kanssa ollessaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Poliisi joutui turvautumaan tainnuttimen käyttämiseen.

Bent joutuu maksamaan korvauksia ja kuluja hieman alle 2600 euroa. Hänelle määrättiin myös 200 tuntia yhdyskuntapalvelua ja kahden kuukauden ulkonaliikkumiskielto yöaikaan.

Bent pelasi urallaan yli 500 ammattilaisottelua. Valioliigassa englantilainen edusti Crystal Palacea, Blackburnia, Ipswichia, Evertonia, Charltonia, Wigania ja Wolvesia.

Lähde: Sky Sports