Paris Saint-Germainin Serge Aurier ei pelaa kurinpidollisten syiden takia tiistain Mestarien liiga -ottelussa Chelseaa vastaan. 23-vuotias laitapuolustaja haukkui sosiaaliseen mediaan levitetyssä videossa PSG:n päävalmentajan Laurent Blancin ja osan joukkuekavereistaan. Kuraa saivat niskaansa muun muassa Zlatan Ibrahimovic, Salvatore Sirigu ja Gregory van der Wiel.

He was asked if Blanc eats Ibrahimovic's balls, in which Aurier replied with: "Yeah, he does. He eats everything."

Aurier also went on to say that Sirigu is "finished". Then called Van Der Wiel "shite player", saying he can't last a season with him.

– Sunnuntaina seura sai tietää videosta, joka postattiin sosiaaliseen mediaan. Videolla Serge Aurier vastasi ihmisten kysymyksiin. Tämä video, joka on kuvattu yksityistiloissa, sisältää joihinkin joukkuekavereihin ja etenkin päävalmentaja Laurent Blanciin liittyviä kommentteja, joita PSG:n pelaajalta ei voida hyväksyä, seura tiedotti.

– Herra Nasser Al-Khelaifin kanssa käydyn keskustelun jälkeen seura on päättänyt aloittaa kurinpitotoimet pelaajaa vastaan. Serge Aurier ei kuulu ryhmään, joka kohtaa tiistaina Mestarien liigassa Chelsean.

Aurier pahoitteli tapahtumia myöhemmin beIN Sportin haastattelussa.

– Pyydän anteeksi etenkin valmentajalta. Voin vain kiittää häntä kaikesta, mitä hän on tehnyt hyväkseni sen jälkeen kun saavuin Pariisiin. Hyväksyn kaikki rangaistukset, joita seura langettaa minulle. Tein valtavan virheen, Aurier sanoi.

Aurierin menetys on PSG:lle merkittävä, sillä hän on ollut tällä kaudella Blancin ykkösvaihtoehto oikeaksi pakiksi. Norsunluurannikkolainen on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ottelua ja iskenyt tehot 4+3. Aurierin paikalla pelannee Chelseaa vastaan van der Wiel. Hän on saanut tällä kaudella vyölleen 16 ottelua.