Suomalaisväri oli taas menneellä viikolla Englannin kentillä vähäistä. Muutama pelaaja kentälle saakka kuitenkin pääsi.

Ykkösliigassa Jussi Jääskeläinen piti tuttuun tapaan jälleen maalinsa puhtaana Wiganin jäätyä tasatulokseen Oldhamia vastaan. Nollapeli oli Laticsia edustavalle Jääskeläisellä kolmas peräkkäinen. Samassa sarjassa pelaava Crewen Lauri Dalla Valle ei ollut joukkueensa kokoonpanossa. Sen sijaan Arsenalista lainalla Southendissa oleva Glen Kamara nimettiin avaukseen. Keskikenttäpelaaja vaihdettiin pois jo 51. minuutin kohdalla.

Mestaruussarjassa elantonsa ansaitsevat Brightonin Niki Mäenpää ja Fulhamin Sakari Mattila eivät olleet kumpikaan joukkueensa vahvuudessa. Molemmat seurat voittivat viikonlopun ottelunsa.

Nuorten sarjoissa Hugo Keto torjui Arsenalin alle 18-vuotiaiden joukkueessa Nuorten Mestarien liigan pudotuspelissä Anderlechtia vastaan. Tie nousi samantien pystyyn Tykkimiesten hävittyä vieraissa 2-0-lukemin.