Manchester Cityn maalivahti Joe Hart sanoo, että seuralla on mahdollisuudet edetä Mestarien liigan voittoon. Hän korostaa, että sen ajatuksen pitää olla pelaajien mielissä Kiovan Dynamoa vastaan keskiviikkona.

– Meidän täytyy uskoa mestaruusmahdollisuuksiimme. Muuten edes ilmaantuminen kentälle keskiviikkona on turhaa. Mestarien liiga on uskomaton kilpailu, johon suhtaudumme joukkueena suurella innolla. Olemme onnekkaita, että olemme edelleen mukana monessa kilpailussa. Tämä on hienoa aikaa olla Manchester Cityn pelaaja.

Dynamo pelaa ensimmäisen ottelunsa sitten joulukuun alun, koska Ukrainassa vietetään talvitaukoa. Hart uskoo silti kovaan vastukseen.

– Riippuu vähän, miten asiaa katsoo heidän suhteensa. Toisaalta vastassa on hyvin levännyt joukkue, toisaalta voi ajatella heidän olevan tauon jälkeen vähän ruosteessa. He ovat joka tapauksessa todistaneet voimansa Euroopassa. Otteluparista tulee rankka, varsinkin sen ensimmäisestä osasta vieraskentällä.

City saa mukaansa loukkaantumisesta toipuneen Eliaquim Mangalan, ja koska manageri Manuel Pellegrini on ottanut matkaan mukaan myös Vincent Kompanyn, Martin Demichelisin ja Nicolás Otamendin, on joukkueella käytössään täysi rosteri keskuspuolustajia.

Lähde: The Guardian