Manchester City otti vahvan kiinnityksen kohti seurahistoriansa ensimmäistä Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa. Cityzens takoi kolme vierasmaalia ja Kiovan Dynamo jäi jyrän alle 1-3-lukemin. Tuloksen myötä Kiova tarvitsee Etihadilta vähintään 0-3-voiton selvitäkseen jatkoon.

Isäntäjoukkue Dynamo sai hyvän paikan maalintekoon jo ensimmäisillä minuuteilla. Nicolás Otamendi purki pallon päällään heikosti ja Andriy Yarmolenkolle avautui hyvä tontti laukaista. Joe Hart onnistui kuitenkin torjumaan pallon ylhäältä päätyrajasta yli ja tilanne säilyi maalittomana.

Avaustilannetta lukuunottamatta ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin Cityzensin komennossa. 16. minuutilla oli 0-1-osuman aika. Yaya Touré pudotti David Silvan kulmapotkun päällään Sergio Agüerolle, joka upotti laukauksensa vasempaan nurkkaan.

Johtomaali siirsi pallonhallinan täysin vieraille. Dynamon päävalmentaja Sergei Rebrov reagoi Cityn dominointiin vaihdolla. Denis Garmash sai 30. minuutilla väistyä Miguel Veloson tieltä.

Vaihtomies Veloso oli heti seuraavassa tilanteessa lähellä tasoitusta, mutta portugalilainen puski kulmapotkusta aavistuksen verran yli maalin. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Cityn etumatka kasvoi, kun David Silva täräytti pelivälineen Raheem Sterlingin tarjoilusta Dynamon maalin kattoon.

Isännät tulivat toiselle jaksolle vahvalla sykkeellä. Kavennus syntyi 59. minuutilla. Otamendi purki pallon heikosti, minkä seurauksena Vitaliy Buyalskyy pääsi naulamaan vastapallosta pelivälineen Hartin taakse.

Parikymmentä minuuttia 1-2-osumasta Buyalskyy oli lähellä tasoittaa. Tällä kertaa laukaus otti kuitenkin kimmoketta City-puolustajasta ja Hart onnistui pysäyttämään hidastuneen vedon.

City osui vielä kerran varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Fernandinho syötti pallon taakseen, josta Touré naulasi tarkalla sijoituksella rangaistusalueen takaa loppulukemiksi 1-3 vieraiden eduksi.