FC Midtjyllandin kapteeni Tim Sparvilla on torstaina erityinen ilta. Huuhkajien keskikenttäpelaaja pääsee pelaamaan seurajoukkueensa riveissä Manchester Unitedia vastaan Old Traffordilla.

Sparv on pitkäaikainen United-kannattaja. United-legenda Eric Cantona oli Sparville merkittävin syy aloittaessaan seuran kannattamisen. 29-vuotias suomalainen on jo suunnitellut ottavansa kokemuksien lisäksi mukaansa pienen palasen Old Traffordista.

– Olen varma, että se on mahtava tilaisuus kaikille. Olen pelannut isoilla stadioneilla aikaisemmin, mutta Old Traffordissa on jotain erityistä, Sparv kertoi Unitedin verkkosivuilla.

– En malta odottaa päästäkseni nurmelle ja ottaakseni hetken nautiskellakseni siitä kaikesta. Ehkä leikkaan pienen palan nurmikosta, laitan sen purkkiin ja vien kotiin!

Midtjylland voitti Unitedin ensimmäisessä osaottelussa 2-1-lukemin. Sparv haluaa ikuistaa hienon hetken hyvän tuloksen kera.

– Tämä voi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun pelaan täällä. Yritän nauttia siitä ja toivottavasti saamme tuloksen, jotta hetkestä tulisi vielä muistettavampi, Sparv jatkoi.

– Minulla ei ole kovin montaa ystävää Manchesterissa, vain muutama ja myös isäni, joka matkustaa aina katsomaan pelejäni. Hän on ollut kaikkialla katsomassa poikaansa pelaamassa.