Arsenal joutui maksamaan kovan hinnan siitä, että joukkue eteni FA Cupissa jatkoon Hullin kustannuksella. Arsenalin pelaajista peräti kolme joutui jättämään pelin loukkaantumisen vuoksi.

– Olen hieman järkyttynyt, koska menetimme kaksi topparia. Ja sitten menetimme vielä Aaron Ramseyn, Arsenal-manageri Arsène Wenger sanoi pelin jälkeen BT Sportille.

– (Per) Mertesackerilla on vain haava silmäkulmassaan. Hänen huilinsa on näillä näkymin hyvin lyhyt. Gabrielilla (Paulista) meni takareisi, ja Ramseylla on reisivamma. Minun näkemykseni mukaan Ramseyn vamma vaikuttaa vakavimmalta. Luulen, että kyseessä on lihasvenähdys.

Arsenalin sairastuvalla olivat ennestään Petr Cech, Laurent Koscielny, Santi Cazorla, Alex Oxlade-Chamberlain, Tomás Rosicky ja Jack Wilshere. Heistä pikaisimmin on palaamassa Koscielny, joka saattaa olla pelikunnossa jo tulevan viikonlopun FA Cup -ottelussa Watfordia vastaan.

Toimittajan sana

Jos kaikki menee odotetusti, Wengerillä on kolme parasta toppariaan (Koscielny, Mertesacker ja Gabriel) käytössään ensi keskiviikkona pelattavassa Barcelona-ottelussa. Ongelmia on sen sijaan luvassa keskikentän pohjalla. Jos ja kun Ramsey on Cazorlan ohella sivussa, ankkuriparina pelaavat todennäköisesti Mathieu Flamini ja Francis Coquelin. Rappausosaamista kaksikolta kyllä löytyy, mutta löytyykö pelinrakentelutaitoa?