Manchester Unitedin entinen kapteeni Bryan Robson uskoo, että kun Louis van Gaal lähtee tehtävästään, on joukkueen penkillä jo valmis mies jatkamaan tämän työtä.

– Olen koko ajan ollut siinä käsityksessä, että van Gaalin sopimus kestää kolme vuotta, ja sen aikana seura katsoo, onko Ryan Giggs valmis ottamaan managerin paikan.

– Ryan oli upea pelaaja seuralle, ja hän rakastaa Unitedin tapaa pelata. Hän on myös suorittanut vaadittavat tutkinnot, ja mielestäni hän on oikea mies oikealla paikalla.

Nyt 59-vuotias Robson oli vielä pelaajana Unitedin keskikentällä, kun walesilainen murtautui sen edustusjoukkueeseen vuonna 1991. Giggs on peliuransa päätyttyä ollut joukkueen valmennustyössä sen vaikean periodin aikana, joka on seurannut Alex Fergusonin vetäytymistä eläkkeelle vuonna 2013.

– Ihmiset sanovat, että hänen siirtymisensä päävastuuseen on liian suuri haaste. En usko tähän. Katsokaa vaikka Pep Guardiolan uraa: hän nousi pelaajasta nuoreksi valmentajaksi Barcelonassa, ja kiitti luottamuksesta ottamalla ykköskäskijän paikan. Tilanne on täysin sama Ryanin kohdalla. Hän tietää täsmälleen mistä Unitedissa on kyse, ja kannattajat ovat varmasti hänen tukenaan, mikäli seura uskaltaa antaa hänelle mahdollisuuden.

Lähde: The Guardian