Menneellä viikolla suomalaisia nähtiin neljän englantilaisjoukkueen kokoonpanossa.

Brightonissa pelaava maalivahti Niki Mäenpää oli joukkueensa penkillä molemmissa Mestaruussarjan otteluissa. Alkuviikosta Brighton kaatoi Stockdalen 1-0-lukemin, ja viikonloppuna MK Donsin vieraissa 1-2-numeroin. Ykkösliigan puolella penkille asti pääsi Crewe Alexandran Lauri Dalla Valle. Hyökkääjä ei saanut vastuuta 1-2-tappioon päättyneessä Blackpool-ottelussa.

Kaksi suomalaista pääsi lopulta viheriöille saakka. Ykkösliigassa pelaavan Wiganin ykkösmaalivahdin viittaa kantava Jussi Jääskeläinen pelasi jälleen nollapelin, kun Latics kaatoi kotonaan Bradfordin 1-0. Kyseessä oli kokeneen maalivahdin 13. nollapeli Ykkösliigassa. Tilaston kärkisijaa pitää hallussaan Burtonin Jon McLaughlin, joka on pitänyt maalinsa puhtaana peräti 18 kertaa.

Jääskeläisen lisäksi Ykkösliigan menoa ja meininkiä pääsi maistamaan Glen Kamara. Arsenalista Southendissa lainava oleva nuori keskikenttäpelaaja oli Gillinghamia vastaan joukkueensa aloituksessa, mutta joutui vaihtoon 63. peliminuutilla.