Vaikka maajoukkuetauko on parhaillaan suurissa sarjoissa käynnissä, tahkotaan Englannin alempia sarjoja täyttä vauhtia. Näissä otteluissa nähtiin tälläkin viikolla suomalaisväriä.

Jussi Jääskeläisen Wigan nappasi toisen perättäisen voittonsa. Jääskeläinen päästi yhden maalin kun Latics kellisti vieraissa Swindonin lukemin 1-4. Wigan on 38 kierroksen jälkeen Ykkösliigassa toisena.

Samassa sarjassa Glen Kamaran Southend United sai kylmää kyytiä Rochdalen vieraana isäntien pöllytettyä vieraitaan 4-1-numeroin. Avauksessa pelannut Kamara otettiin vaihtoon 63. minuutilla.

Myös Lauri Dalla Vallelle irtosi peliaikaa, kun Crewe hävisi Sheffield Unitedille niukasti 3-2-numeroin. Suomalaishyökkääjä pääsi irti 67. minuutilla saaden yli 20 minuuttia vastuuta.

Nuorten sarjoissa saatiin ihastella miesten tapaan usemman suomalaisen otteista. Brighton alle 21 vuotiaissa Vahid Hambo pääsi pitkästä aikaa joukkueensa avaukseen. Hyökkääjä pelasi ensimmäisen jakson, kun Lokit jäivät Newcastlea vastaan 1-1-tasatulokseen.

Hugo Keton edustama Arsenalin alle 18-vuotiaiden joukkue hävisi FA Youth Cupin välierien avausosan 2-1-numeroin Manchester Citylle. Keto torjui koko ottelun.