Liverpool luottaa pystyvänsä houkuttelemaan Bayern Münchenin Mario Götzen Anfieldille. 23-vuotias Saksan maajoukkuepelaaja pelasi Borussia Dortmundissa Redsin nykyisen päävalmentajan Jürgen Kloppin alaisuudessa.

Götze on kesällä Liverpoolin ykköskohde siirtomarkkinoilla. Keskikenttäpelaaja on juuttunut Bayernissa vaihtopenkille ja pelannut tällä kaudella vain 12 ottelussa.

Bayern haluaa Götzestä yli 38 miljoonaa euroa. Liverpool kuitenkin toivoo pääsevänsä sopuun 19-25 miljoonan euron siirtokorvauksesta. Götzellä on vain vuosi nykyistä sopimustaan jäljellä ja saksalainen on haluton solmimaan jatkosopimusta.

Liverpoolin lisäksi myös Arsenal on Saksalla viimeisen MM-kullan ratkaisseen Götzen perässä. Redsin etuna kuitenkin on keskikenttäpelaajan kiinnostus työskennellä toista kertaa Kloppin alaisuudessa. Götze pelasi uransa tähän mennessä parhaat vuodet Dortmundissa voitettuaan kaksi Bundesliigan mestaruutta. Saksalainen selvisi myös Kloppin alaisuudessa Mestarien liigan finaaliin.

Klopp aikoo käyttää kontaktejaan Saksassa ensimmäisessä kesän siirtoikkunassaan Liverpoolissa. Reds-luotsi on jo saanut houkuteltua Kamerunin maajoukkuetoppari Joel Matipin pois Schalkesta.

Lähde: The Guardian