Viikolla 13 tulessa Englannin kentillä oli tuttuun tapaan kaksi suomalaista.

Maalivahti Jussi Jääskeläinen pelasi molemmissa Wiganin paidassa molemmissa joukkueen Ykkösliiga-otteluissa. Alkuviikolla västikään jatkosopimuksen Laticsien kanssa tehnyt ”Jässi” pelasi nollapelin, kun Ykkösliigan piikkipaikkaa hallussaan pitävä Wigan voitti Rochdalen kotonaan 1-0-lukemin. Viikonlopun 1-5-murskavoitossa Shrewsburyä vastaan Jääskeläinen joutui taipumaan kerran.

Niin ikään Ykkösliigassa pelaavan Crewe Alexandran riveistä löytyvä Lauri Dalla Valle aloitti molemmat joukkueensa ottelut menneellä viikolla. Dalla Valle otettiin vaihtoon 70. minuutin kohdalla 0-1-tappiossa Bradfordia vastaan, ja 75. minuutin kohdalla 3-0-häviössä Peterbroughille. Crewe pitää Ykkösliigassa jumbosijaa, joten mikäli uutta seuraa ei löydy, tahkoaa italialaissuomalainen todennäköisesti ensi kaudella Kakkosliigaa.

Muista suomalaisista kokoonpanoon ylsi Brightonin Niki Mäenpää. Maalivahti joutui kuitenkin tyytymään sivustakatselijan rooliin Mestaruussarjan 2-2-tasapelissä Burnleytä vastaan. Fulhamin Sakari Mattila ja Jesse Joronen eivät olleet joukkueensa kokoonpanossa kuluneella viikolla, kuten ei myöskään Southendia edustava Glen Kamara.