Watfordin manageri Quique Sánchez Flores ottaa vastuun kauden vahvasti aloittaneen joukkueen vireen katoamisesta Valioliigassa.

Herhiläiset on hävinnyt viimeiset neljä otteluaan sarjassa, viimeksi Arsenalille vieraissa rumin 4-0 -lukemin. Samalta stadionilta se sai toisaalta vain hieman aikaisemmin saaliikseen FA Cupin välieräpaikan kukistettuaan kahden edellisen kauden cup-mestarin 2-1.

– Meillä on ollut Valioliigaan keskittymisen suhteen kaksi häiriötekijää. Ensimmäinen oli se, että saavutimme siinä 37 pistettä, ja puseroon hiipi tyytyväisyys. Toinen on menestys cupissa. Siitä puhutaan seurassa paljon enemmän kuin Valioliigasta. Meidän on muutettava tämä asia pikaisesti, ja vastuu siitä on minulla valmentajana.

Watford ei vieläkään ole matemaattisesti kuivilla liigapaikkansa suhteen, vaikka kymmenen pisteen etumatka 18. sijalla Sunderlandiin nähden tuskin kuivuu kasaan.

– Ei meidän vireemme täysin kadonnut ole. Kuudestatoista viime ottelustamme kaikissa kilpailuissa olemme hävinnet kahdeksan, pelanneet kaksi tasan, voittaneet kuusi. Pelaajat ansaitsevat hyvän sijoituksen Valioliigassa, sillä he ovat tehneet todella hyvää työtä alkukaudesta.

Lähde: Sky Sports