Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli yhtä virnettä Stoke-ottelun jälkeen. Kotijoukkueen 4-1 voittoon Anfiedlilla päättynyt peli toi hänen mukaansa enemmän kuin seurassa osattiin odottaa.

Sheyi Ojo ja Kevin Stewart saivat kumpikin tililleen ensimmäisen avauskokoonpanopaikan.

– Olen todella iloinen siitä, että pystyimme tarjoamaan heille vastuuta, molemmat ansaitsivat paikkansa. Myös monet muut nuoret pelaajat kuten Pedro Chivella ja Cameron Brannagan ansaitsisivat saman. Kevin oli alkuun hetken vaikeuksissa, mutta kokosi hermonsa hienosti, ja hoiti pienempiä haastoja hyvin. Hänen sijoittumisensa oli erittäin hyvää. Sama pätee Ojoon. Hänen esityönsä Daniel Sturridgen maaliin oli loistavaa. Ylipäänsä se mitä tarvitsimme tänään, oli yhdistelmä nopeasti toimivia mieliä ja tuoreita jalkoja.

Alberto Moreno pelasi parhaan ottelunsa minun aikanani. Hän oli keskittynyt, hyvä puolustuksessa ja erinomainen omien tilanteidemme rakentelussa. Joe Allen, mitä voin sanoa? Hän oli loistava. Otin hänet vaihtoon vain, koska tarvitsemme häntä jatkossa. Hän ei ole vielä 100-prosenttisessa kunnossa loukkaantumistensa jälkeen.

Lähde: Liverpool