Crystal Palace pelasi eilen Selhurst Parkilla maalittoman tasapelin Evertonin kanssa. Vaikka Etelä-Lontoon ylpeys pääsikin hakemaan voittomaalia pitkään ylivoimalla James McCarthyn ulosajon jälkeen, oli yksikin piste sille merkittävä. Sarjapaikan pitäisi kaiken järjen mukaan olla nyt turvassa.

Seuraavissa kahdessa pelissään Palace kohtaa vieraissa kaksi suurta; sunnuntaina kotikaupunkinsa pohjoispuolella Arsenalin, ensi keskiviikkona Manchester Unitedin. Puolustaja Scott Dann toivoo näistä otteluista hyviä tuloksia, jotka olisivat omiaan tuomaan nostetta edessä olevaan FA Cupin välierään. Semifinaalissa 24. huhtikuuta joukkue kohtaa Wembleyllä Watfordin.

– Ennen välierää meillä on kaksi kovaa vierasottelua. Toivomme niiden tuovan mukanaan henkeä ja uskoa välierään. Meillä on myös edelleen halua sijoittua Valioliigassa mahdollisimman korkealle. Useampi pelaajamme on palaamassa sairauslomiltaan, ja joukkue on paljon ehjempi nyt.

– Pelaajatilanteemme aiheuttaa hyvän laatuista päänsärkyä manageri Alan Pardewlle. Hänellä oli jo Evertonia vastaan käytettävissään paljon vaihtoehtoja, ja penkkimme onkin nyt vahvempi kuin mitä se on ollut pitkään aikaan.

Palacen kannattajista osa saattaa nähdä Everton-ottelun tuloksen olleen pettymys, mutta Dann näki siinä myös paljon positiivista.

– Mielestäni pelasimme hyvin ja liikutimme palloa onnistuneesti. En huomannut meidän hermoilleen, mikä on hyvä asia. Menetimme toki kaksi pistettä, mutta saimme yhden oikeaan suuntaan. Sekin on tärkeää, varsinkin kun ottaa huomioon vaikean alkuvuotemme.

Lähde: Sky Sports