Niko Hämäläinen on solminut kesään 2017 asti ulottuvan ammattilaissopimuksen Mestaruussarjassa pelaavan Queens Park Rangersin kanssa. Hämäläinen on pelannut Ärrissä syyskuusta 2014 lähtien.

19-vuotias Hämäläinen on pelannut 11 ottelua kuluvalla kaudella Ärrien alle 21-vuotiaiden joukkueessa. Puolustajana ja keskikenttäpelaajana viihtyvä nuorukainen kävi syksyllä myös lainasopimuksella Kakkosliigan Dagenham & Redbridgessa.

– Niko on kaukana kodistaan, mutta on sopeutunut hyvin englantilaiseen jalkapalloon. Hän on jo esiintynyt hyvin lainapestillään ja ansaitsi sopimuksen sekä kovan työn että päättäväisyyden kautta, QPR:n tekninen johtaja Chris Ramsey kommentoi seuran verkkosivuilla.

Niko Hamalainen

@Niko_Hamalainen
I am happy to say I have signed a professional contract with QPR. I just want to Thank God for everything so far! 💙