Putoamisuhassa olevan Sunderlandin otteluohjelma voisi olla helpompikin. Black Cats kohtaa viiden viimeisen ottelun aikana kotikentällään Arsenalin, Chelsean ja Evertonin sekä vieraissa Stoken ja Watfordin.

Sunderlandin keskikenttäpelaaja Lee Cattermole uskoo, että joukkue voi säilyttää sarjapaikkansa vaikeahkosta otteluohjelmasta huolimatta.

– Näen, että voimme voittaa kaikki viisi jäljellä olevaa ottelua. Se olisi uskomatonta, mutta siihen me tähtäämme, Cattermole kertoi.

Cattermole on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua. Kovaotteinen keskikenttäpelaaja on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Sam Allardycen alaisuudessa.

– Jouduin sivuun joukkueesta tällä kaudella, ja olen vaihtanut pelipaikkaa – se on turhauttavaa, mutta toisinaan on katsottava pois itsestään ja huomattava miksi manageri tekee asioita, Cattermole jatkoi.

– Hän tietää mikä on parasta joukkueelle ja häntä on ymmärrettävä. Meillä on paljon hyviä ammattilaisia joukkueessa ja on tärkeää, että kaikki uskovat. Toivottavasti emme ole tässä asemassa ensi kaudella.

Lähde: BBC