Viime viikko ei tarjonnut suomalaisille suuria peliminuutteja. Vain muutama pelaaja pääsi omissa seuroissaan kentälle saakka.

Mestaruussarjassa Niki Mäenpää seurasi penkiltä, kun Brighton nappasi 1-3-vierasvoiton Charltonista. Sakari Mattila ja Jesse Joronen eivät taas olleet lainkaan Fulhamin kokoonpanossa. Kolmikko ei päässyt kentälle myöskään viikolla pelatuissa otteluissa.

Jussi Jääskeläisen Wigan nousi Ykkösliigassa sarjakärkeen. Southend kaatui 4-1-numeroin ja vieraspeli Burtonia vastaan päättyi 1-1-tasatulokseen. ”Jässi” pelasi molemmissa otteluissa. Glen Kamara taas istui kummatkin Southendin pelit vaihtopenkillä. Lauri Dalla Vallea ei nähty Crewen koko kokoonpanossa.

Nuorten joukkueissa suomalaisväriä nähtiin myös jonkin verran. Vahid Hambo pääsi vaihdosta kehiin, kun Brighton alle 21-vuotiaat tyrmäsivät 1-4-numeroin Newcastlen. Hambo pelasi 12 minuuttia. Queens Park Rangersin alle 21-vuotiaissa puolestaan Niko Hämäläinen pelasi puolustuslinjassa koko ottelun. Vieraspeli Barnsleyta vastaan päättyi 1-1-tasatulokseen. Hugo Keto ei pelannut Arsenalin alle 18-vuotiaiden kokoonpanossa.