West Hamin kotistadionina pian historiaan jäävällä Boleyn Groundilla nähdään tänään tukku todellisia jalkapallolegendoja, kun näytösottelussa kohtaavat Englannin ja Saksan joukkueet.

Mukana on hahmoja niin urheilun kuin muunkin showmaailman puolelta. Englannin joukkuetta luotsaa West Hamin kannattaja, näyttelijä Ray Winstone. Saksalaisten puolelta managerin tehtäviä hoitaa sekä Saksan että Skotlannin entinen maajoukkuekäskijä Berti Vogts.

Englannin joukkueessa ovat mukana muiden muassa Rio ja Anton Ferdinand, Teddy Sheringham, David James, Trevor Sinclair, sekä Sol Campbell ja Steve McManaman. Jalkapallon ulkopuolella uransa tehneistä tähdistä kentällä saatetaan nähdä muun muassa nyrkkeilyn maailmanmestari David Haye, sekä näyttelijät Damien Lewis ja Mark Strong.

Saksan joukoissa esiintyy Chelsea-legenda Michael Ballack, mukanaan Lothar Matthäus, maalivahti Jens Lehmann ja puolustaja Jens Nowotny.

Ottelulla juhlistetaan viittä kulunutta vuosikymmentä siitä, kun Englanti voitti maailmanmestaruuden vuonna 1966.

– Olin vuonna 1966 Maailmanmestaruuskisoissa. Sekä Englannin että West Hamin kannattajana tämä on minulle mahtava tilaisuus julhistaa maan suurinta urheilusuoritusta ikinä, ja tehdä se rakastamallani kentällä, sanoi Winstone.

Lähde: West Ham