Leicester Cityn historiallinen seuran ensimmäinen mestaruus oli maailmanlaajuinen urheilusensaatio. Jalkapallomaailmassa siihen reagoitiin ylistyksillä. Muun muassa pari entistä pelaajaa yltyi kehumaan Kettujen uskomatonta saavutusta.

Entinen Arsenalin Saksan maajoukkuevahti Jens Lehmann haluaisi nähdä Leicesterin puolustuksen tukipilarin Robert Huthin mukana kesän EM-joukkueessa. Myös toinen Saksan maajoukkueen legenda Lotthar Matthäus antoi tunnustuksensa saavutukselle.

Jens Lehmann

@jenslehmann
Congratulation to #LeicesterCity and #RobertHuth . You deserve to play for your country again in France!

Lothar Matthäus

@LMatthaeus10
Congratulations to @LCFC for winning the @premierleague. What an unbelievable achievement by Ranieri & the players #LeicesterCity

Leicesterin mestaruus ihastutti ja ihmetytti myös Suomessa. Kettujen mestaruutta verrattiin jopa siihen, että Suomi voittaisi jalkapallossa MM-kultaa. Iltalehden urheilutoimiston uutispäällikkö Joonas Partanen liitti mukaan kaupungin snooker-ylpeys Mark ”Jester” Selbyn maanantain voiton.

Mikko Pousi 🇺🇦

@MikkoPousi
#LeicesterCity voitti #valioliiga'n kuulostaa edelleen lähes samalta kuin "Suomi on voittanut jalkapallon maailmanmestaruuden". 😍 💪⚽

Joonas Partanen

@Joonas85
Kova ilta Leicesterille. #LeicesterCity voittaa Valioliigan ja heti perään @markjesterselby "The Jester from #Leicester" snookerin MM:n.

¨

Leicesterin uurastus palkitaan lauantain Everton-ottelussa, kun mestaruuspokaali nousee King Power Stadiumilla ilmaan.