Englannin alemmilla sarjatasoilla pelattiin viime viikolla viimeisiä otteluita. Kukaan suomalaisista ei päässyt tositoimiin, mutta moni pääsi mukaan kokemaan ilot tai surut.

Brightonin maalivahti Niki Mäenpää oli totutusti joukkueensa penkillä, kun he tasasivat pisteen ensin Derbyä ja myöhemmin Middlesbroughia vastaan. Brighton eteni näin Mestaruussarjan playoffeihin kamppailemaan noususta Valioliigaan. Joukkue kohtaa semifinaaleissa Sheffield Wednesdayn. Ensimmäinen osaottelu pelataan 13. toukokuuta, ja toinen 16. toukokuuta.

Ykkösliigan mestaruuden varmistanut Wigan päätti lepuuttaa konkarivahtiaan Jussi Jääskeläistä kauden päätöskierroksella Barnsleytä vastaan. Tuloksellisesti suomalaisen lepuuttaminen ei ollut järkevin vaihtoehto, sillä Barnsley haki Laticsilta täydet vieraspisteet tylyin 1-4-numeroin.

Crewe Alexandran suomalaiskärki Lauri Dalla Valle istui penkillä koko ottelun 2-0-tappiossa Fleetwoodia vastaan. Tuloksellisesti ottelu oli merkityksetön, sillä Crewe varmisti tippumisensa Kakkosliigaan jo parisen viikkoa takaperin.