Sunderlandin kaksikko Vito Mannone ja Fabio Borini on useiden lähteiden mukaan saamassa kutsun Italian maajoukkueen mukaan Euroopan mestaruuskisoihin valmistaviin otteluihin.

Kuten koko joukkueensa, maalivahti Mannone ja hyökkääjä Borini kokivat hyvin vaikean Valioliiga-kauden etenkin sen alkupuolella. Loppuvaiheissa, kun Sunderland on todella joutunut taistelemaan liigapaikkansa puolesta, kaksikko on nostanut tasoaan.

Mannone aloitti kauden Costel Pantilimonin takana Black Castin nokkimisjärjetyksessä, mutta tämän siirryttyä tammikuussa Watfordiin on ex-Arsenal -vahti saanut vastuuta. Borini on osunut kahdesti joukkueen neljässä viime ottelussa.

Mannonella ei ole tilillään yhtään maaottelua, Borinillakin vain yksi.

Italian maajoukkuetta valmentaa ensi kaudeksi Chelsean manageriksi siirtyvä Antonio Conte.

Lähteet: Sky Sports, Football Italia