Frank de Boer on veljensä Ronaldin mukaan kiinnostunut paikasta Evertonin peräsimessä. Hollantilainen vahvisti tänään jättävänsä seitsemän valmennusvuoden jälkeen työnsä Ajaxin ruorissa.

Everton puolestaan ilmoitti erottaneensa nykyisen managerinsa Roberto Martínezin. Toffees on kerännyt maaliskuun alun jälkeen vain neljä pistettä Valioliigassa. Eilen joukkue hävisi vieraissa Sunderlandille maalein 0-3.

– Frank on kiinnostunut Everton-pestistä, mutta se on seuran päätettävissä. Minun silmissäni hän on oikea mies tehtävään. Katsottaessa mitä Ronald Koeman on tehnyt Southamptonissa, väittäisin Frankin pärjäävän ainakin yhtä hyvin. Etenkin kun huomioidaan hänen saavutuksensa Ajaxissa, Ronald de Boer kommentoi Sky Sportsille.

Ronald uskoisi Evertonin olevan myös seurana veljelleen sopiva.

– Everton on seura, jossa Frank voi näyttää kykynsä. Hän päätti Ajaxin jättämisestä kaksi kuukautta sitten. Hän tarvitsi muutosta.