Mestaruussarjan pudotuspelit kohti sarjanousua Valioliigaan korkattiin käyntiin perjantai-iltana. Ensimmäisenä vuorossa oli Sheffield Wednesdayn ja Brightonin kohtaaminen. Kaksiosaisen sarjan ensimmäinen ottelu pelattiin Sheffieldin legendaarisella kotistadionilla Hillsboroughilla.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina ensimmäisen puoliajan lopulle, kun Ross Wallace laittoi pallon pussiin entisen Norwich-hyökkääjän Gary Hooperin esityöstä. 1-0-lukemista lähdettiin myöskin tauolle.

Hillsboroughin kotiyleisö sai lisää nautintoa ottelun 73. minuutilla Kieran Leen vietyä isännät ottelussa jo 2-0-johtoon. Maali jäikin lopulta ottelun viimeiseksi.

Sheffield Wednesday pääsee 2-0-voiton turvin hyvistä asetelmista toiseen osaotteluun, joka pelataan maanantaina 16. toukokuuta Brightonin Falmer Stadiumilla. Toisessa välieräparissa kohtaavat Derby ja Hull. Kaksikon välinen avauskamppailu pelataan huomenna lauantaina alkaen 14.30 Suomen aikaa.