Chelsea-manageri Guus Hiddinkiä harmittaa, että Eden Hazard löysi kadonneen vireensä liian myöhään. 25-vuotias belgialaislaituri pelasi huhtikuuhun asti ilman kauden avausmaalia, mutta viimeiseen neljään otteluun verkot ovat heiluneet neljästi. Viime kauden vuoden pelaajan putki alkoi osumalla Bournemouthin verkkoon ja tasoitus Tottenhamia vastaan ratkaisi Leicesterille mestaruuden.

Vaikka myöhäiskevään vireestä ei enää Chelsealle merkittävää hyötyä ollut, Hiddink uskoo Hazardin olevan taas ensi kaudella Chelsean uuden managerin Antonio Conten avainpelaajia.

– Olen tällä hetkellä tyytyväinen, mutta olisin vieläkin onnellisempi, jos tämä olisi tapahtunut jo helmikuussa. On Hazardin ja Chelsean kannalta tärkeää, että hän on taas melkein omalla tasollaan ja hän nauttii siitä. Se on Belgian maajoukkueen, tulevaisuuden ja Chelsean kannalta hyvä asia, Hiddink kommentoiSky Sportsille.

Hiddinkin mukaan Hazardin ongelmat kauden aikana eivät olleet pelkästään fyysisiä. Myös henkisen puolen huolia löytyi omaa virettä etsiessä.

– On turhauttavaa, kun vuoden pelaajana olet seuravan kauden täysin ulkona. Palautimme Hazardin Bournemouthia vastaan kokoonpanoon ja sen jälkeen peluutimme häntä Spursia vastaan. Hän käytti vastuun todella hyvin.