Chelsean väliaikaismanageri Guus Hiddink jatkaa seuran palveluksessa myös ensi kaudella.

José Mourinhon joulukuussa korvannut Hiddink oli alun perinkin vain lyhytaikainen vaihtoehto. Hänen kanssaan solmittiin loppukauden kattava sopimus. Ensi kaudella joukkueen managerina toimii Antonio Conte, mutta Hiddinkillekin riittää Chelseassa töitä.

– Tekninen neuvonantaja on iso sanapari, mutta minulla tulee ehdottomasti olemaan neuvonantajan rooli, Hiddink sanoi Fox Sportsille.

– Haluan saada entisiä Chelsean pelaajia mukaan. Juttelin (Didier) Drogban kanssa viime viikolla, ja olen jutellut (Petr) Cechin kanssa. Nämä kaverit ovat todellisia Chelsea-legendoja, joilla on ollut suuri vaikutus seuraan.

– Chelsea on vanha seura, mutta se on ollut huipulla vasta viimeiset noin 15 vuotta. Nämä vanhat pelaajat haluavat Chelsean parasta, ja he voivat tehdä paljon seuran hyväksi, kunhan heidän peliuransa loppuvat.

Sen lisäksi, että Hiddink pyrkii saamaan entisiä pelaajia peliuran jälkeen Chelseaan töihin, hän haluaisi myös saada enemmän nuoria pelaajia edustusjoukkueeseen.

– Sitä usein näkee, että nuorilla pelaajilla on vaikeuksia murtautua edustusjoukkueeseen. Heidän kanssaan on oltava maltillinen. Onnistuin ajamaan Bertrand Traorén ja Ruben Loftus-Cheekin sisään tällä kaudella, mutta useampia pitäisi saada.